Onze merken

Uw bevestigingspartner

Quiadsa

Quiadsa is een toonaangevende fabrikant van lijmen, kitten en afdichtingsmiddelen, gericht op zowel de doe-het-zelf-markt als de professionele bouwsector. Het merk staat bekend om zijn innovatieve oplossingen die voldoen aan de hoge eisen van de moderne bouwprojecten, zoals het afdichten en verbinden van materialen voor duurzame resultaten.

CERVA

Cerva is gespecialiseerd in persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en biedt hoogwaardige producten om de veiligheid van werknemers te waarborgen. Het assortiment omvat alles van werkkleding en veiligheidsschoenen tot handschoenen en oogbescherming, ideaal voor verschillende industrieën zoals bouw, logistiek en productie.

Simpson Strong-Tie

Simpson Strong-Tie is wereldwijd marktleider in structurele bevestigingsmaterialen en oplossingen voor de bouw. Het bedrijf biedt een breed scala aan bevestigingssystemen zoals bouwbeugels, ankers en schroeven die speciaal zijn ontworpen om sterke en duurzame verbindingen te garanderen in hout- en betonconstructies.

Carat

Carat is een gerenommeerd merk in de wereld van diamantgereedschappen en machines voor de bouwsector. Ze bieden hoogwaardige producten zoals diamantzaagbladen, boormachines en zaagmachines, die speciaal ontworpen zijn voor het zagen en boren in harde materialen zoals beton, steen en asfalt.

DeWalt

DeWalt is een toonaangevende fabrikant van elektrisch gereedschap, vooral bekend om zijn duurzaamheid en kracht. Het merk biedt een uitgebreid assortiment aan machines zoals boormachines, schuurmachines, zaagmachines en accessoires, gericht op professionele bouwers en serieuze doe-het-zelvers.

Chavesbao

Chavesbao is een internationaal opererende leverancier van staalproducten, gespecialiseerd in staaf- en constructiestaal voor de bouwindustrie. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige staaloplossingen, die gebruikt worden in projecten waar sterkte en duurzaamheid essentieel zijn.

Index Técnicas

Index Técnicas is een toonaangevende fabrikant van bevestigingssystemen voor de bouwsector. Het merk biedt een breed scala aan producten zoals pluggen, ankers, schroeven en bouten, die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid bij zware constructiewerkzaamheden.

Stanley Engineered Fastening

Stanley Engineered Fastening is een wereldwijd gerenommeerd merk dat innovatieve bevestigingssystemen en gereedschappen levert voor uiteenlopende industrieën, zoals de automobiel- en luchtvaartindustrie. Het merk staat bekend om zijn precieze en duurzame oplossingen voor zowel lichte als zware bevestigingstoepassingen.

Allfa Pluggen

Allfa Pluggen staat bekend om zijn hoogwaardige bevestigingsoplossingen, zoals pluggen en ankers, die speciaal ontworpen zijn voor stevige bevestigingen in diverse bouwmaterialen. Ze bieden betrouwbare en duurzame producten voor zowel doe-het-zelvers als professionals.

ASC Ladders en Trappen

ASC Ladders en Trappen is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige ladders, trappen en steigers. Hun producten zijn ontworpen met veiligheid en duurzaamheid in gedachten en zijn geschikt voor zowel professioneel gebruik als klussen in huis.

Stanley

Stanley is een wereldwijd bekend merk dat een breed assortiment handgereedschappen en elektrisch gereedschap biedt. Stanley staat synoniem voor kwaliteit, precisie en innovatie en biedt gereedschap voor zowel professionals als doe-het-zelvers, van meetapparatuur tot hamer- en beitelsets.

Makita

Makita is een van de grootste en meest gerespecteerde fabrikanten van elektrisch gereedschap en accessoires ter wereld. Het merk biedt een breed assortiment aan producten zoals boormachines, schuurmachines, zagen en accu-aangedreven gereedschap, die vooral gewaardeerd worden om hun betrouwbaarheid en krachtige prestaties.

Alumexx

Alumexx is een toonaangevende fabrikant van lichte, maar stevige aluminium ladders, steigers en trappen. Ze bieden producten die ideaal zijn voor zowel doe-het-zelvers als professionals in de bouw, dankzij hun gebruiksgemak, veiligheid en duurzaamheid.

Quik Drive

Quik Drive is gespecialiseerd in automatische schroefsysteemoplossingen, die efficiëntie en precisie verhogen in bouwprojecten. Hun systemen maken het bevestigen van schroeven sneller en consistenter, wat zorgt voor een snellere afwerking en minder vermoeidheid bij de gebruiker.

Milwaukee

Milwaukee is een premium merk voor elektrisch gereedschap, dat bekend staat om zijn krachtige prestaties, duurzaamheid en innovatie. Ze bieden een breed scala aan gereedschappen zoals accuboormachines, zagen, slijpmachines en meer, speciaal ontworpen voor zware professionele toepassingen.

Wilt u nu meer weten of heeft u belang bij een van deze merken? Neem dan nu contact met ons op!