Over M&B Bevestigingsmaterialen B.V. – Jouw Partner in Kwalitatieve Bevestigingsmaterialen

Welkom bij M&B Bevestigingsmaterialen B.V

dé specialist in bevestigingsmaterialen, gereedschappen en bouwproducten. 

Sinds 1995 hebben wij ons ingezet om zowel professionals als doe-het-zelvers te voorzien van hoogwaardige producten en deskundig advies. Of je nu op zoek bent naar schroeven, bouten, ankers of bouwgereedschap, bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor jouw project, groot of klein.

Wat M&B Bevestigingsmaterialen B.V. uniek maakt

Bij M&B Bevestigingsmaterialen B.V. staan kwaliteit en klantgerichtheid altijd voorop. Ons assortiment bestaat uit een breed scala aan bevestigingsmaterialen van gerenommeerde merken zoals Fischer, INDEX en Quiadsa, zodat je verzekerd bent van duurzame en betrouwbare producten. Wij richten ons op zowel de professionele bouwsector als de doe-het-zelf markt, waardoor wij in staat zijn om aan uiteenlopende behoeften te voldoen.

Waarom kiezen voor M&B Bevestigingsmaterialen?

1. Kwaliteit en betrouwbaarheid
Wij bieden alleen de beste merken en producten, zodat je altijd kunt rekenen op optimale prestaties en duurzaamheid. Onze bevestigingsmaterialen zijn ontworpen om aan de hoogste eisen te voldoen, of je nu werkt aan een groot bouwproject of een klein klusje thuis.

2. Uitgebreid assortiment
Ons assortiment omvat alles wat je nodig hebt voor jouw bouwproject, van schroeven en bouten tot hoekankers, pluggen en professionele gereedschappen. Bij M&B Bevestigingsmaterialen B.V. vind je altijd de juiste oplossing voor elke klus.

3. Persoonlijk advies en service
Wij staan bekend om onze uitstekende service en klantgerichtheid. Ons team van specialisten is altijd beschikbaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste bevestigingsmaterialen voor jouw specifieke project. Of je nu vragen hebt over een product of hulp nodig hebt bij je aankoop, wij staan klaar om je te ondersteunen.

4. Snelle levering en afhalen
Bestel je materialen eenvoudig online via onze webshop Schroevenkopen.nl en profiteer van onze snelle leveringsservice. Liever je bestelling ophalen? Bestel het via onze mail of telefonisch en haal je producten dezelfde dag nog op in onze winkel.

Onze missie en visie

Bij M&B Bevestigingsmaterialen B.V. is het onze missie om bouwprofessionals en doe-het-zelvers te voorzien van hoogwaardige bevestigingsoplossingen, gecombineerd met persoonlijke service en deskundig advies. Wij streven ernaar om een betrouwbare partner te zijn voor al jouw bouw- en klusbehoeften, met een focus op innovatie en klanttevredenheid.

Onze visie is om continu te blijven groeien en ons aanbod te blijven uitbreiden, zodat we kunnen blijven inspelen op de steeds veranderende eisen van de markt. Dit doen we door ons assortiment up-to-date te houden en in te spelen op nieuwe trends en ontwikkelingen in de bouw- en kluswereld.

Onze producten

Bij M&B Bevestigingsmaterialen B.V. vind je een uitgebreid assortiment bevestigingsmaterialen en gereedschappen. 

  • Schroeven: Een uitgebreide selectie van houtschroeven, metaalschroeven, zelfborende schroeven, gipsplaatschroeven, en meer.
  • Bouten en moeren: Diverse soorten bouten, moeren, en sluitringen voor sterke en duurzame bevestigingen.
  • Pluggen en ankers: Voor elk type muur of ondergrond hebben wij de juiste plug of anker, zoals nylon pluggen, metalen ankers en chemische verankeringen.
  • Hoekankers en verbindingsmiddelen: Hoekankers, balkdragers en verbindingsplaten voor het verstevigen van houtconstructies.
  • Gereedschappen: Een breed scala aan professioneel hand- en elektrisch gereedschap voor elke klus.
  • Bevestigingskits en specials: Compleet samengestelde kits voor specifieke projecten of materialen, zoals glasvezel, metaal, en houtverbindingen.

Bestellen bij M&B Bevestigingsmaterialen B.V.

Je kunt gemakkelijk en snel je producten bestellen via onze webshop Schroevenkopen.nl. Hier bieden we een uitgebreide selectie van bevestigingsmaterialen en gereedschappen aan tegen scherpe prijzen. We zorgen voor een snelle levering of de mogelijkheid om je bestelling af te halen in onze winkel. Of je nu kleine hoeveelheden nodig hebt of in bulk wilt bestellen, bij ons ben je aan het juiste adres.

Voordelen van bestellen bij M&B Bevestigingsmaterialen B.V.:

  • Snelle levering: Bestel vandaag, snel geleverd!
  • Scherpe prijzen: Altijd een goede deal voor kwaliteitsproducten.
  • Veilig online betalen: Betaal eenvoudig en veilig via iDEAL, creditcard of PayPal.
  • Uitstekende klantenservice: Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

Contact met M&B Bevestigingsmaterialen B.V.

Heb je vragen of wil je meer weten over onze producten en diensten? 

Neem gerust contact met ons op. Ons team van specialisten staat klaar om je te helpen en te adviseren.

Bij M&B Bevestigingsmaterialen B.V. ben je verzekerd van kwaliteit, service en een uitgebreid assortiment bevestigingsmaterialen. 

Kies voor de beste oplossingen voor jouw project – bestel vandaag nog!